fredag, december 18, 2009

Stor blir liten


 
Alice har inte fått p-piller de tre senaste veckorna (de har tagit slut). Hon visar inga särskilda löp-tecken, de flesta katter löper mindre under hösten-vintern för att komma igen i februari-mars, så då är det dags för pillren igen. Om det nu inte blir så att vi har ekonomi till att kastrera henne.

Till saken: hon har blivit ganska mycket barnsligare under de här veckorna; hon leker mycket med Sigge, något hon inte gjort sedan hon var liten. Hon pratar också mycket mera, mest med A-husse. Så fort hon ser honom så går hon efter och pratar med honom - mrrrau! Sätter han sig ner för att klappa eller kela så går hon därifrån. Reser han sig och går iväg igen så rusar hon efter och mrrrau-ar på honom igen. Charmigt!

Hon ligger alltid och sover vid fotänden av min säng, i en liten hemgjord bädd. När någon kommer in i rummet så är det samma sak: hon reser på huvudet och så, mrrrau! En liten hälsning.

3 kommentarer:

Barbro S sa...

Roligt att hon blir gladare utan p-piller. Skönt slippa dem, hoppas det blir kastrering. Gjorde det i december på min tjej, då gick det lätt att hålla henne inomhus.

Wikki Bloggkatten sa...

Gott Nytt År, kära kattkompisar!
NosPuss och TassKram Wikki och Nova

Marielle sa...

Hejsan! var gärna med och tävla om unika peaceörhängen från by M på min blogg!

http://mariellep.blogg.se/2009/december/vinn-peaceorhangen-fran-by-m.html#comment

kram =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...